Tegenliggers?

Tegenliggers?

Wie goed heeft opgelet, moet tot de conclusie gekomen zijn dat we van ons geloof zijn afgevallen. Dat klopt. We hebben een bijna levensechte advertentie gemaakt voor onze site en die als ‘Testje’ op Twitter geplaatst.
 

 
Gaat het zo slecht met ons, zult u zich wellicht afvragen. Het antwoord is: Ja!

Niet omdat de site niet wil vlotten, want die loopt eigenlijk beter dan we zo verwacht hadden toen we in januari 2019 van start gingen, maar we hebben het warm.

WARRUM!

Overdag niet zo, maar ‘s nachts stralen alle bakstenen om ons heen de overdag opgeslagen warmte uit en dat leidt tot onrustig slapen en – dat mag duidelijk zijn – wilde ideeën, zoals het plaatsen van een videofragment op Twitter.

Misschien dat we dit soort ultrakorte cryptische videoboodschappen vaker gaan plaatsen, omdat Tweeps nu eenmaal telefoonjunkies zijn en die mensen verlaten hun Twitterappje niet graag. Dus we gaan onze berichten af en toe direct op hun eigen gettootje plaatsen, zodat ze veilig zonder digitale straatvrees een heel klein beetje mee kunnen genieten.

PS: Onze vormgever had een paar dagen vrij, dus kritiek op slecht gecentreerde teksten en zo, moet u in het licht zien van onze overduidelijke goede bedoelingen.
 

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. richard fenger

    Tegenligger. Dit woord is uitgevonden door de schrijver Havank. Geen idee waarom ik dit mijn gehele leven ben blijven onthouden.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.