We bieden drie categorieën sponsoring aan:
 

Gouden hart

 
Deze vorm van sponsoring is zoals de kop al zegt voor de vele mensen in onze buurt die een gouden hart hebben. Elk bedrag is welkom van vijf euro tot… nou ja, doe eens wild. Hou er wel rekening mee dat te hoge donaties ervoor zorgen dat u daarmee het productieproces vertraagt en indirect de plaatselijke horeca financiert waar wij dan eindeloze en vruchteloze vergaderingen gaan houden over hoe wij dat geld het beste kunnen besteden.
 

Eigenbelang

 
Het past natuurlijk niet helemaal in de Nieuwmarktbuurt waar kameraderie en solidariteit in de strijd tegen het toerisme centraal staan, maar het zou zo maar kunnen dat u behoorlijk verdient aan datzelfde toerisme en dat u met weemoed terugdenkt aan de tijd dat uw kassa niet uitpuilde, maar dat u wel nog aansluiting had met de plaatselijke bevolking.

Dan wordt het tijd om uw eigen doelgroep weer eens te benaderen door een bescheiden advertentie op een van onze vele pagina’s te plaatsen en voordat u het weet staat uw oude clientèle met blozende wangen in de rij voor de kwalieitsproducten die ze bij gebrek aan aansluiting met uw nering vergeefs bij grote winkelketens hebben geprobeerd te halen.
 

Eigenbelang Platina

 
Hoewel wij onze site zo veel mogelijk vrij willen houden van videoreclames, weten wij natuurlijk heel goed hoe wij een commercial kunnen maken die u zelf op uw eigen site kunt plaatsen, of op YouTube, Vimeo, Instagram, Facebook en al die andere bedrijven die in de business zitten van vrienden maken. Wij leveren die commercials op maat en geoptimaliseerd voor die media aan. Op deze site krijgt u dan geheel gratis en voor niets een statische advertentie in de linkerkolom.

Deze sponsoringpakketten beginnen al bij 200 Euro voor een advertentie plus een commercial in drie lengtes tot drie minuten en worden aangeleverd in maximaal drie verschillende formaten. Voor meer informatie kunt u het beste even een bericht sturen via het contactformulier.