Paul Gruter is boos

Paul Gruter is boos

Paul Gruter is boos omdat wij ‘ongevraagd’ de leukste Amsterdamse Tweets in deze rubriek plaatsen. Hij vindt dat een flauwe, weinig creatieve hobby. Hij vergeet dat het embedden van Tweets geheel legaal is, ook zonder toestemming te vragen. Zelf kopieert hij vervolgens, kennelijk bedoeld als een soort protestactie, foto’s van de redactie en schendt daarmee zowel portret- als auteursrecht.

Paul Gruter en mensen zoals hij, vormen een belangrijke reden waarom we deze rubriek begonnen zijn. We willen u inzicht geven in het leven van onze eigen Amsterdamse Twitterintellectuelen. U komt ze verder in krant of op televisie niet tegen, namelijk. Nooit zouden wij hun activiteiten op Twitter een ‘wat flauwe, weinig creatieve hobby’ noemen. Wij weten immers dat zij beroepshalve op Twitter zitten. Of bij gebrek aan een beroep, helemaal zeker weten we dat niet. Daarvoor respecteren we hun privacy te veel.

Om hem niet verder te ergeren, stellen wij nadrukkelijk dat dit bericht niet grappig bedoeld is.

Update: Paul Gruter is niet alleen boos, maar ook een beetje laf, want na dit stukje, verwijderde hij zijn Tweet. Maar goed, niet getreurd, wij weten net zo goed als hij hoe je een screenshot maakt. We noemen dat hier een heterdaadje:

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.