NTV in crisistijd [2]

NTV in crisistijd [2][ Download aflevering 2 ]
 
De tweede aflevering van NTV Radio, nu gehost op onze eigen server. Vijf jaar geleden ruilden we in deze bijzonder kleine woning aan de Nieuwmarkt het leefgedeelte in voor achtergrondrollen, statieven, softboxen en studioflitsers. Het werd de kleinste fotostudio van Amsterdam.

Al snel bleek de fotostudio met een beetje moeite, en totaal andere lichtbronnen, ook geschikt voor video, waardoor een kleine filmstudio ontstond. Dat vroeg meteen om meer krachtige computers en daarvoor ruilden we een deel van het keukentje in. Nu bleek er geheel onverwacht ook nog wat ruimte voor een geluidsstudio in de slaapkamer te zijn, die ook al het domein is van het archief van meer dan veertig jaar fotografie (analoog & digitaal), literair tijdschrift de Opkamer, het AMEA en diverse andere projecten.

48 vierkante meter mag dan niet veel ruimte zijn, maar voor twee workaholicsie, die niet van televisie kijken of op de bank hangen houden, is het ruimte genoeg. Nou ja, we gaan op een eventueel aanbod van een bedrijfsruimte waarschijnlijk wel in. Alhoewel we bij voorbaat al weten dat we de sfeer hier dan oprecht zullen missen.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.