NTV in crisistijd (1)

NTV in crisistijd (1)

Vanaf het moment dat we besloten dat het handig was om voorlopig binnen te blijven, omdat we liever niet aan de beademing hangen en al helemaal niet in het OLVG, maar ook omdat we deze site maken vanuit het roemruchte Flessemangebouw aan de Nieuwmarkt, waar op de benedenetage veel kwetsbare bejaarden huizen die we niet willen besmetten, hebben we de programmering aangepast.

Onderstaande programma’s zijn gemaakt opdat onze vaste bezoekers toch updates hebben. Producer Van der Kamp noemt het radio wat we nu maken, maar het zijn natuurlijk podcasts en er komt onherroeplijk een dag dat hij dat woord ook gaat gebruiken, maar dat kan nog even duren.

De eerste podcast die zo tot stand kwam was NTV in crisistijd Nummer Een, en dat mag eigenlijk ook met recht een radioprogramma genoemd worden, al is of was het geen live uitzending. De toon was wat grimmig. De presentator wilde het onvermijdelijke duidelijk nog niet inzien:


 
[ Link ]

Vrij snel daarna volgde NTV in crisistijd Nummer Twee:


 
[ Link ]

Muziekkeuze en toon worden hier al beduidend milder. De presentator heeft inmiddels ingezien dat deze lock-down nog even gaat duren en dat het weinig zin heeft tegen te spartelen. Naar het einde toe steekt toch, waarschijnlijk door onbekendheid met het produceren van een radioprogramma in Adobe Audition, de grimmigheid weer even de kop op, maar dat wordt deels goedgemaakt doordat na het deel van de uitzending dat het meeste pijn doet aan de oren, een Easter Egg, oftewel een verborgen boodschap is geplaatst, zoals dat gebruikelijk is in software. Weet u dat Easter Egg te vinden, dan staat u iets moois te wachten.
 

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.