Nieuwmarktbuurt, Keizersgracht, Haarlemmerbuurt

Nieuwmarktbuurt, Keizersgracht, Haarlemmerbuurt

Statistieken gebaseerd op logbestanden van een server liegen niet. Niemand hier had kunnen bedenken dat een GoPro camera gemonteerd aan een fietsstuur beeld zou opleveren waar mensen ook echt naar gaan zitten kijken. Onze kortere bijdragen worden qua kijkduur gemiddeld tussen de 60% en 100% bekeken. Bij deze veel langere video’s ligt het gemiddelde hoger. Wie vanaf nu nog beweert dat mensen door Internetgebruik een korter concentratievermogen hebben gekregen, moet hier maar eens naar onze grafieken komen kijken.

Misschien heeft het iets te maken met achter schermen zitten op je werk, met een schermpje in je hand of op je dashboard naar huis rijden om daarna gewoon met je telefoon in je hand naar televisie te gaan kijken. Deze filmpjes bieden beiden: Je zit nog steeds voor een scherm, of met een schermpje in je hand, maar je kijkt toch naar wat er in de echte wereld gebeurt.

PS: De langere video’s zorgen ervoor dat we aan de wekelijkse uploadlimiet van 20 Gb bij Vimeo niet meer genoeg hebben, vandaar dat we deze video even geparkeerd hebben op een kanaal bij YouTube. 

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.