Naar De Pijp en terug

Naar De Pijp en terug

 
Tijdsduur: 22 min.
Route: Jodenbreestraat, Waterlooplein, Wibautstraat, Nieuwe Prinsengracht, Amstel, Sarphatistraat, Westeinde, Van Woustraat, Ceintuurbaan, Sarphatipark, Albert Cuypstraat, Gerard Doustraat, Daniƫl Stalpertstraat, Ferdinand Bolstraat, Weteringlaan, Nieuwe Vijzelstraat, Vijzelgracht, Vijzelstraat, Oude Turfmarkt, Langebrugsteeg, Oudezijds Voorburgwal, Rusland, Kloveniersburgwal, Nieuwmarkt.

Maandag, 26 augustus 2019 – 11:15 vertrek

De nieuwe fiets bevalt inmiddels prima, het setje plastic handschoenen om de ketting in geval van nood weer in het gareel te krijgen, is nog niet nodig gebleken. Wel wordt er met heel veel voorzichtigheid en alleen in noodgevallen geschakeld, om eerdere problemen te voorkomen.

Met een beetje moeite lukt het zelfs om mensen die twintig ouder zijn te passeren op het fietspad, tenzij ze natuurlijk de hele breedte van het hele fietspad in beslag nemen, zonder ook maar een enkele keer om te kijken. De oplettende lezer snapt het al, we hebben nog geen bel op de fiets gemonteerd en daar hebben we eigenlijk ook niet zo’n zin in, want je kunt blijven bellen. Wie denkt dat de jeugd respectloos is, heeft nog niet goed naar babyboomers gekeken.

Het was weer een mooi ritje met veel groen.
 

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.