Drag house Absolutely Drag

Drag house Absolutely Drag

Door de nog lage productiefrequentie voor NTV moeten er naast de gebruikelijke werkzaamheden ook low budget producties gemaakt worden om de oplopende kosten te dekken, zoals recentelijk voor Drag House Absolutely Drag. Het uitgangspunt was het maken van een reeks portretten en een groepsfoto die als collage samengesteld moest worden. Daarnaast moest er nog een ‘filmpje’ gemaakt worden dat bij het optreden op Superball 2019 in Paradiso als backdrop zou fungeren.

Het filmpje bleek op het laatste moment ook animaties en graphics nodig te hebben. Bovendien moesten alle opnamen binnen een tijdsbestek van vier uur gerealiseerd worden. Het aangeleverde script klopte helaas niet. Toch hebben we de productie met alle liefde en Рtoegegeven Рeen paar hardgrondige vloeken gerealiseerd. Onze liefde voor de moeder van het Drag House: Obesia Grand̩ is bijna onvoorwaardelijk. Waarmee we niet uit het oog verliezen dat de rest van de club ook uit absolute schatten bestaat.

Superball is een van de meest kleurrijke en spectaculaire evenementen in de stad, maar het lukte ons ook dit jaar niet om met de zeer zakelijke en zonder meer onbeschofte organisatie goed samen te werken. Ook in 2019 werden weer in een inmiddels drie jaar durende traditie copyrights geschonden.

Maar ja, als de meisjes maar ‘shinen’, dan zijn wij ook gelukkig.
 

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.