Brood is op!

Kijk, zo’n Tweet is dan echt weer op een vervelende manier schattig. Tweep Paul Gruter ziet overal ‘toeristenfuiken’. Alsof je een fuik of wat dan ook nodig hebt om in Amsterdam een toerist te vangen om deze tijd van het jaar.

Hij heeft gelijk als hij stelt dat brood ook na zessen leverbaar zou moeten zijn, als de winkel tot 22:00 geopend is, maar wij komen – met milde tegenzin – ook wel eens in kleine dorpen in Nederland waar geen toerist te bekennen is. Daar is het brood vaak al om 15:00 uitverkocht. Op de een of andere manier denken winkeliers dat brood echt een ochtendproduct is dat niet door werkende mensen gekocht hoeft te worden.

Je mag natuurlijk niet te veel lezen in zo’n emotionele Tweet, maar we hebben hier het angstige vermoeden dat Paul recent gescheiden is en dat zijn partner tot voor kort de boodschappen voor hem deed.

In de commentaren eronder wordt echter ook de Albert Heijn op de Nieuwmarkt aangevallen. Dan krijg je met ons aan de stok. Dat is de beste Albert Heijn in Nederland, waar bejaarden met rollator nog door warmhartige medewerkers geholpen worden met de boodschappen. Waar ze een winkeldief met een glimlach en een vermaning elegant de deur uitwerken zonder veel heisa en nodeloos drama.

Blijf van onze Albert Heijn af, Paul!
 

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.